Trekhaak op een Tesla

bosiejoia nieuws

Een trekhaak voor fietsendrager op je Tesla model 3, Tesla model S of Tesla model X.

De Tesla Model 3, elektrische auto, is nog maar enkele maanden op de Nederlandse markt, maar sindsdien zagen we al verschillende software updates, actieradius verbeteringen en totaal nieuwe functies verschijnen. De Model S en Model X zijn al wat langer op de markt, maar wat bij vele eigenaren van een Tesla nog mistte was een trekhaak.

Bij HVH autotechniek kun je je Tesla Model 3, Model S of de Model X voorzien van trekhaak voor een fietsendrager. Een mooie uitkomst voor Tesla-rijders die op reis gaan en een ski- of fietsendrager mee willen nemen!

Wij hebben reeds bij een Tesla een nieuwe trekhaak gemonteerd. Deze trekhaken worden alleen gemonteerd voor gebruik van een fietsendrager.

HVH Autotechniek uit Haren (Groningen) monteert trekhaken voor uw Tesla uitsluitend voor gebruik van een fietsendrager. Voor alle modellen van Tesla!

Prijsopgave: Bel ons op 050 534 0612  of stuur ons een mailtje!

Uw automaat reinigen en voorzien van verse olie

bosiejoia nieuws

Wanneer u een automaat rijdt is het erg belangrijk om de automatische versnellingsbakolie regelmatig te vervangen, maar met alleen vervangen bent u er niet want dan wordt alleen de olie afgetapt die nog aanwezig is in de carterpan.

Om de achtergebleven olie uit de koppelomvormer, de megatronic of zelfs uit de automatische transmissie te krijgen is het (statisch) spoelen en reinigen van de automaat ook van belang. Bij het spoelen wordt er een machine aan uw automaat aangesloten, waarna uw auto op temperatuur gebracht wordt. Hierdoor wordt de olie rond de 75 graden, wat de ideale temperatuur is om uw automaat te spoelen.

Voor het intensief reinigen van uw automaat wordt er een reiniger toegevoegd welke ervoor zorgt dat al het vuil wat in de transmissie is achtergebleven samen met de olie in de machine wordt gebracht. Nadat uw automaat 30 minuten gespoeld heeft, wordt de oude olie uit de transmissie gehaald en de nieuwe olie teruggeplaatst en op peil gebracht.

Wij, HVH Autotehniek uit Haren, beschikt over de juiste apparatuur om uw automaat te spoelen.

Al onze spoelingen worden standaard uitgevoerd met Motorvac transtech intensief reiniger en krijgen na de spoeling een Transtech TT2 toevoeging als extra bescherming van uw versnellingsbak.

Lees alles over het spoelen van uw automaat

Nu bij HVH: unieke 3D uitlijner

bosiejoia nieuws

Bij HVH staat nu een revolutionair systeem op het gebied van 3D uitlijning. De Vamag New Dimension Uitlijner. Deze zorgt voor uiterste precisie.

De Vamag ND uitlijner is baanbrekend omdat deze over een zeer moderne uitlees- en databasesoftware beschikt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk direct een meting te zien, zonder verder een voertuig te kiezen.

Hoe werkt het?

Aan weerszijden van de brug worden behuizingen opgehangen met in elke behuizing 3 of 5 camera’s die speciale doelen op de wielen herkennen. Deze camera’s zijn zo precies dat iedere hoekverdraaiing nauwkeurig geregistreerd wordt.

Software

De gemeten waarden worden via een zeer mooie 3D presentatie weergegeven. De gebruiker kan met een muisklik de waarden van de hele auto, alleen de vooras of alleen de achteras tonen. Ook de complete spoorbreedte en wielbasis is met een muisklik tevoorschijn te toveren.

Alle type auto’s

Deze methode maakt het uilijnen ook geschikt voor de verlaagde auto. Zoals te zien is op de foto’s. Met de oudere methode was dit niet mogelijk.

Bekijk een demofilm van Vamag New Dimension

Is uw airco van uw auto nog koud genoeg?

bosiejoia nieuws

De aircocheck van HVH Autotechniek

Een airco in uw auto’s of bedrijfswagens heeft onderhoud nodig, zodat u ontspannen en geconcentreerd auto kunt rijden. Een goedwerkende airco verliest tot 1/10 koudemiddel per jaar. Zit er te weinig koudemiddel in, dan kan de compressor van de airco beschadigen. Dat is een dure reparatie die u niet wil.

Bij ons aan de Felland in Haren kunt u uw airco laten controleren.

Wat houdt onze aircoservice in?

 • Werking van het systeem controleren
 • Leeghalen van het systeem
 • Afpersen van het systeem om lekdichtheid te kunnen garanderen
 • Vacumeren om schadelijke vocht deeltjes uit het systeem te verwijderen
 • Vullen met versie olie en UV lekdetectie om eventueel latere lekkage snel op te sporen
 • Vullen met de juiste hoeveelheid koudemiddel
 • Volledige test zodat u er weer jaren gebruik van kunt maken

Een goedwerkende airco in uw auto maakt autorijden comfortabel én veiliger. Met een prettige temperatuur kunt u zich immers beter concentreren. Met de Aircoservice van HVH Autotechniek in Haren blijft uw airco goed werken en uw autorit aangenaam.

Neem contact op om een afspraak te maken.

Verse olie voor uw auto met automaat zorgt voor langere levensduur

bosiejoia nieuws

Regelmatig onderhoud van uw auto zorgt voor een langere levensduur. En wist u dat ook uw automatische versnellingsbak af en toe onderhoud nodig heeft?

Het is niet verplicht, doch wel verstandig de olie tussen de 60.000 en 100.00 km te laten spoelen. Bij ons in Haren kunt u uw automaat laten spoelen. HVH Autotechniek in Haren beschikt over de juiste apparatuur om uw automaat te spoelen.

Voordelen van spoelen

 • Automaatbak, en alle componenten worden gereinigd.
 • Alle olie uit het systeem (bak, leidingen, koppelomvormer etc) wordt ververst.
 • Verse olie zorgt voor betere smering
 • Minder kans op ‘slip’

Lees meer over onderhoud van uw automaat of neem direct contact op om een afspraak te maken.

Mijn auto trilt bij het remmen

bosiejoia nieuws

Begint je stuur of rempedaal te trillen bij het remmen? Of hoor je piepende of knarsende geluiden tijdens het remmen. Dan kan het zijn dat je remschijven krom of aangetast zijn.

Niet comfortabel en ook niet veilig. Bij ons kun je je remschijven laten afdraaien en laten onderhouden. Kom vrijblijvend langs om ons er naar te laten kijken.

Meer informatie vindt u hier