Onderhoud bosiejoia

Onderhoud voor uw auto

Onderhoud en reparaties

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Voor vakkundig onderhoud aan uw auto bent u bij HVH autotechniek in Haren aan het juiste adres. Olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine beurt: HVH autotechniek is de juiste keus.

Grote beurt en kleine beurt voor uw auto

Met de grote beurt van HVH autotechniek kunt u erop vertrouwen dat uw auto in de best mogelijk staat verkeert. Olie, filters en bougies worden vervangen, overige vloeistoffen worden bijgevuld en alle onderdelen van uw auto worden gecontroleerd. Combineer uw grote beurt bij HVH autotechniek met een apk-keuring en wij voeren de apk-keuring gratis voor u uit! Met HVH autotechniek gaat u altijd veilig de weg op.

HVH autotechniek in Haren voor uw onderhoud!

Volledig, voordelig en snel: daar staat HVH autotechniek voor! Bij uw garage in Haren werken vakmensen. Ze hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste kennis van auto’s en onderhoud. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur kan HVH autotechniek bijna ieder gebrek aan uw auto verhelpen.

Maak direct een afspraak met ons.