APK Keuring bosiejoia

Uw auto APK laten keuren in Haren

Iedere auto in Nederland en dus ook in Haren (Groningen) moet APK gekeurd zijn. Hiervoor moet uw auto gekeurd worden bij een door de RDW erkend APK keuringsstation. HVH Autotechniek Haren is de specialist voor het uitvoeren van uw APK keuringen. Voor zowel de APK keuring van uw personenauto , camper en lichte bedrijfsauto kunt u bij HVH Autotechniek Haren terecht.

Tijdens de Algemene Periodieke Keuring (APK) bij HVH kijken we aan de hand van een lijst (RDW) van controlepunten of uw auto nog voldoet aan de regelgevingen voor veiligheid en milieu. U kunt hierbij onder andere denken aan zaken als de remmen, banden, verlichting en besturing. Verder wordt er bijvoorbeeld gekeken naar roestschade op carrosserie en het chassis. Naast veiligheid zullen we tijdens de APK ook milieuaandachtspunten controleren. Bijvoorbeeld een viergasmeting of roetmeting.

Leen Fiets of leen auto is in overleg zeker mogelijk

HVH Autotechniek Haren is gelegen aan Felland in Haren en is goed te bereiken. bel ons, of stuur een e-mail voor een APK afspraak, meestal kunt u op korte termijn bij ons terecht!